TRIBALION

Jedna od novijih manifestacija na teritoriji opštine Bajina Bašta jeste TRIBALION trka. Ovo je najluđa sportska avantura – prva prava srpska trka sa preprekama! Održava se na planini Tari svake godine u mesecu Maju.

Predstavljamo vam trku od skoro 20km najtežeg planinskog terena, sa 35 teških prepreka, kroz blato, vodu, prašinu i 1150 metara visinske razlike!

Visoki zidovi, penjanje uz konopac, puzanje kroz blato, nošenje džakova sa peskom, vuča tereta, gađanje kladivom u metu, plivanje, vodene prepreke u kanjonu, delovi rute koji su skoro vertikalni, samo su neke od prepreka koje vas čekaju na Tribalionu!

Možete da se udružite sa svojim prijateljima, kolegama i napravite tim koji će vam pomoći da uspešno savladate sve prepreke i iskušenja Tribalion trke! Svaki tim sa četiri ili više članova ulazi u rangiranje timova. Da bi se tim rangirao, svaki član tima mora da završi trku. Vreme tima se dobija sabiranjem vremena svakog člana tima ponaosob.

Najveća nagrada za sve takmičare koji budu učestovali na Tribalion izazovu jeste završetak trke. Dokaz da ste uspeli da pomerite sopstvene granice izdržljivosti. Takođe, svaki takmičar koji se prijavi na trku dobija Tribalion majicu a svaki takmičar koji završi trku dobija i finišersku medalju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *